Den ultimative guide til stegt chili oksekød

Den ultimative guide til stegt chili oksekød

Denne krydrede ret er lavet med oksekød og chilipeber og inkluderer normalt løg, hvidløg, spidskommen og tomater.

Denne ret stammer fra Mexico. Det er også en populær ret i USA.

Retten kan spises med ris eller tortillas.

Hvad er rørt chili oksekød?

Wok chili oksekød er en ret, der er lavet med stegt oksekød, grøntsager og forskellige saucer.

Denne ret har rødder i de nordlige og centrale dele af Kina. Det var oprindeligt en snack, som folk ville spise på farten.

Den rørte chili oksekødsret er en populær gademad i Kina, Taiwan og andre østasiatiske lande.

Ingredienser – Hvad skal jeg bruge for at lave rørt chili oksekød

Dette er en opskrift på stegt chili oksekød.

Ingredienser:

– 1 spsk sojasovs

– 1 spsk østerssauce

– 2 spsk sukker

– 2 spsk risvin eller sherry

– 1 tsk sesamolie

– 2 fed hvidløg, knust og finthakket

– 300 g/10 oz rump steak, skåret i tynde skiver mod kornet og derefter i strimler på ca. 5 cm/2 tommer lange

Du kan læse meget mere om chili con carne her.

– 200 g/7 oz babymajs, halveret på langs (eller brug almindelig majs)

– 200 g/7 oz gulerødder skåret i tændstikstave 5 cm/2 tommer lange (eller brug almindelige gulerødder)

Sådan laver du rørt chillie oksekød

Det er en simpel ret, der kan laves på få minutter.

Ingredienser:

– 1/2 tsk chilipulver

– 1/2 tsk stødt spidskommen

– 1/4 tsk salt

– 1 spsk olivenolie

– 500 g oksefars

– 2 fed hvidløg, knust eller finthakket

– 2 små løg, finthakket (valgfrit)

– 2 store peberfrugter, udkernede og skåret i strimler

Metode:

Madlavnings- og serveringsvejledning

Chili er en meget populær ret over hele verden. Denne ret har mange variationer med hensyn til ingredienser, madlavningsstile og serveringsanvisninger.

Dette afsnit vil dække følgende:

– Chili er en populær ret over hele verden

– Der er mange variationer af chiliretter med hensyn til ingredienser, madlavningsstile og serveringsanvisninger.

Sådan tilbereder du det perfekte måltid med denne opskrift

Denne opskrift er til en simpel okse chili.

Ingredienser:

– 400 g magert oksekød, skåret i tern

– 1 rødløg, finthakket

– 2 fed hvidløg, knust

– 2 spsk olivenolie

– 2 spsk stødt spidskommen

– 1 spsk tørret oregano – 1 spsk røget paprika

– 400 g dåse hakkede tomater (eller 4 store modne)

– 400 g dåse kidneybønner (eller 4 dåser)

– 3 spsk tomatpuré (pasta) eller ketchup.

Hvad er nogle varianter af denne ret?

Variationer af denne ret er:

– Chili med oksekød (traditionelt)

– Chili med kylling

– Chili med rejer

-Chili med pølse